2012 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

SALOTOS SU AVIENA

Šiandien lengvai ir greitai, tačiau tikrai skaniai ;) Paprastas mėsos likučių panaudojimas. Ir kaip visuomet, tai skonio reikalas ir dėl jo nesiginčyjama ;)


  •  keptos avienos;
  • sultenės salotų (feldsalat);
  • pusę pomidoro;
  • smulkiai pjaustyto svogūno;
  • druskos, juodųjų pipirų, ryžių acto, alyvuogių aliejaus;
1. Imame lėkštę, išdėliojame nuvalytas salotas, pjaustytus pomidorus, svogūną, avieną.
2. Pabarstome druska, juodaisiais pipirais, užpilame pagal skonį ryžių acto bei šlakelį alyvuogių aliejaus.
Šios salotos man pačios skaniausios, kurių pirmą kartą teko paragauto Vokietijoje, dieviško skonio ir be galo sultingos, ne veltui sultenės ;))
Skanaus ;)


Ir pabaigai - už lango akį džiugina sniegas, o namuose žydinčios rožės ;) geras kontrastas, ar ne? ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą