Mėgstantiems troškinius, šį paruošti tikrai bus nesudėtinga. Taigi, pietums ar vakarienei daug laiko nesugaišite.
- 250 g "Lapino puotos" šviežios smulkintos triušienos;
- 1 svogūno;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 nedidelės geltonosios paprikos;
- 1 a.š. džiovinto raudonėlio;
- 1 a.š. džiovintų bazilikų;
- 0,5 a.š. cukraus;
- 240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
- 140 g konservuotų kukurūzų;
- 240g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse;
- žiupsnelio tarkuoto parmezano;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite triušieną. Nuolat maišydami kepkite, kol apskrus. Pabaigoje pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite ir išimkite faršą iš keptuvės.
- Į tą pačią keptuvę vėl įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės. Dėkite smulkiai pjaustytą česnaką, kepkite iki 30 sekundžių, tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą papriką, berkite raudonėlius, bazilikus, cukrų, pupeles, kukurūzus, pomidorus, keptą triušieną, Troškinkite tol, kol viskas sutirštės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais.
- Patiekite ant viršaus tarkuotu parmezano sūriu ir skrudinta batono riekele.
Skanaus ;)