2011 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

AVIENOS KEPSNELIAI (II)

šį kartą ne kasdieniškam patiekalui pasirinkau avieną..;) dar kartą įsitikinau, kad tai gardi mėsytė ir iškepus nesijaučia specifinio kvapo..;) ir tai nepaskutinis eksperimentas..;)

 naudojau:

  • avienos kepsnelius;
  • druską, j.pipirus; aliejų su bazilikais;
  • garnyrui: pomidorus, medų, garstyčias, balzaminį actą, svogūną, druską, j.pipirus;
avienos kepsnelius padruskiname, pabarstome šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir aptepame aliejumi su baziliku  (pasirodo aviena su bazilikais irgi draugauja ;)) bei paliekame keletai valandžiukų pasimarinuoti.. garnyrui - visus nurodytus ingridientus sumaišome, daržoves supjaustome..vietoj baltojo svogūno galite dėti švelnesnį raudonąjį, bet šiuo atveju pasiteisino mano maža gudrybė..;)) šiek tiek pašildžiau medų, kol suskystėjo ir iš karto sudėjau pjaustytą svogūną..jis šiltame meduje šiek tiek pasimarinavo ir dingo jo aitrumas..;) kepsnelius kepame gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių..šalia patiekiame paruoštus pomidorus..paprasta, bet ne prasta..;))) skanaus..;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...