2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

CUKINIJŲ TARTA - PYRAGAS

ooo taip, cukinijų metas..ir kai jų derlius neplanuotai atsiduria ant stalo, tenka pasukti galvą, kaip skaniai išnaudoti..šis patiekalas - tikra improvizacija...;)

 naudojau:

  • cukiniją;
  • 4 kiaušinius;
  • fermentinį sūrį;
  • prieskonius, džiūvėsėlius;
  • 3 sluoksniuotos tešlos lapelius;
atšildytus tešlos lapelius suminkome, iškočiojame ir išklojame formą..įdarui - nupjauname cukinijos žievę, išimame sėklas ir sutarkuojame per burokinę tarką..cukiniją sumaišome su plaktais kiaušiniais bei tarkuotu fermentiniu sūriu..įberiame džiūvėsėlių..paruoštą įdarą dedame ant tešlos ir pašauname į orkaitę apie 40min..arba kol apskrus..gavosi tikrai labai gardi tarta..ir sultinga..tirpstanti burnoje..gardumėlis..;)


8 komentarai:

  1. Atrodo labai gardžiai. Tie švieži svogūnų laiškai ypač

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet tikrai, atrodo tai super skaniai. O, kad to laiko daugiau būtų, kepčiau kepčiau kepčiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū, Reda..;) antrasis sakinys prajuokino - tavo blogas lūžta nuo šitiek patiekalų gausybės.. tai kur čia laiko stoka?:))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu va :D, jau gi turėjo pasimatyti, kad retėja retėja, ir dar retės tie mano įrašai :( o tiek skanumynų, gardumynų noris išbandyt, išskanaut.. na bent jau retsykiais pasilepinsiu, o dabar ir dešrelės su pirktine bandele bus gerai :DD

    AtsakytiPanaikinti
  5. ačiū, Asta..;) improvizacija, kuri nenuvylė..;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. vis delto butu prasymas nurodyti proporcijas...kepiau si vakara taciau teko valgyti kiausiniene, nes atrodo nieko o skonio jokio...kokie prieskoniai dedasi?..koks sluoksnis tos mases..manau si recepta isgelbetu..porai, svogunai o gal cesnakas..

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...