Lengvai ir skaniai vakarienei galite pasigaminti šių salotų, kurios daug laiko tikrai neužims.
- 1 vištienos krūtinėlės;
- 150g žaliųjų šparaginių pupelių;
- 50 g rukolos salotų;
- 40 g džiovintų vyšnių;
- 30 g pjaustytų migdolų riešutų;
- druskos, juodųjų pipirų;
padažui:
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 a.š. medaus;
- 1 v.š. raudonojo vyno acto;
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai. Abu gabalėlius pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
2. Šparaginės pupelės virkite 3-4min. pasūdytame vandenyje. Perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite.
3. Lėkštėje išdėliokite supjaustytą vištieną, šparagines pupeles, rukolos salotas, džiovintas vyšnias, pjaustytus migdolus. Ant viršaus užpilkite padažo, sumaišyto iš išvardintų ingridientų.
p.s. džiovintas vyšnias galite pakeisti džiovintomis spanguolėmis.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą