2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

ANTIENOS STEIKAS SU PIEVAGRYBIŲ IR CUKINIJOS GARNYRU

Išpuola dienų, kai gaminti taip tingisi, idėjų galvoje mažai ir norisi kuo greičiau valgyti. Tuomet ir gelbsti paruošti pusgaminiai. Viską galima kepti keptuvėje, bet aš mieliau renkuosi kepimą orkaitėje.


2 porcijoms:

  • 350 g antienos file "tradicinio" didkepsnių (naudojau "Kitchen me");
  • 400 g pievagrybių;
  • 1 nedidelės šviežios cukinijos;
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
  1. Kepimo skardoje išdėliokite pievagrybius, stambesniais griežinėliais pjaustytą papriką, užberkite čiobrelius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, permaišykite ir kepkite orkaitėje ~10 min.
  2. Tuomet daržoves perstumkite į šonus, o viduryje skardos išdėliokite antienos didkepsnius ir kepkite dar 15 min.
  3. Serviruokite ir mėgaukitės.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...