2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

ĮDARYTI KIAUŠINIAI SU ANTIENOS PAŠTETU

Įdaryti kiaušiniai visada papuoš jūsų užkandžių stalą bet kokia proga. Ir artėjančių Šv.Velykų proga bus idėja panaudoti margučių likučius :)


  • 7 kietai virtų kiaušinių;
  • 20 g dižono garstyčių;
  • 60 g kreminio sūrio (naudojau Philadelphia sūrį);
  • 60 g antienos pašteto (naudojau "Lapino puotos");
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • papuošimui: alyvuogių griežinėlių, maltos raudonosios paprikos, pjaustytų šviežių krapų);
  1. Nulupkite kiaušinius, perpjaukite išilgai, atsargiai išimkite trynius.
  2. Į dubenį sudėkite garstyčias, kreminį sūrį, trynius ir kruopščiai sutrinkite šakute iki vienalytės masės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  3. Gautą masę dėkite į konditerinį švirkštą ir pripildykite kiaušinio baltymo puseles.
  4. Papuoškite alyvuogių griežinėliais, užberkite paprikos ir krapų.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...