2019 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

TROŠKINTA TRIUŠIENA SU MAKARONAIS IR PESTO PADAŽU

Max pusvalandis ir turite skanų patiekalą :) Vietoj triušienos galite naudoti vištienos krūtinėlę, užtruksite tiek pat laiko :)


2 porcijoms:

  • 200 g "Lapino puotos" triušienos juosmeninės dalies file;
  • 8-10 vnt. vyšninių pomidoriukų;
  • 200-250 g smulkių makaronų;
  • šlakelio karšto vandens;
  • 2-3 a.š. pesto padažo;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite gabalėliais pjaustytą triušieną ir kepkite 5 min. 
  2. Tada berkite makaronus ir užpilkite karštu vandeniu, kad viską pilnai apsemtų. 
  3. Ant nedidelės ugnies troškinkite tol, kol makaronai bus beveik išvirę. Jei kepimo metu vanduo išgaruos ir makaronai nebus išvirę, įpilkite papildomai vandens.
  4. Galiausiai padidinkite ugnį, sudėkite per pusę perpjautus pomidoriukus, dėkite pesto padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite. 
  5. Patiekite iš karto, kai tik pomidoriukai sušils ir šiek tiek suminkštės.
Skanaus ;)

p.s. rinkites makaronus, kurie greitai išverda. Recepte naudoti makaronai, kurių virimo laikas 3-4 min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...