2020 m. gegužės 17 d., sekmadienis

SILKĖS KAPOTIS

Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas - kažkas tokio, žiauriai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi daaaaaar :)


2 porcijoms:

  • 180 g marinuotos silkės;
  • gabalėlio baltojo arba raudonojo svogūno;
  • 1-2 v.š. majonezo;
  • žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Silkę ir svogūną sukapokite, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, dėkite majonezą, pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
  2. Kapotinį suformuojame kulinario žiedo pagalba ir patiekiame su be lukšto virtu kiaušiniu bei svieste apkeptomis bulvėmis su lupena.
Skanaus ;)



šaltinis iš Instagram: "eat_guilt_free arba Valgau Be Sąžinės Graužimo"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...