2011 m. rugsėjo 20 d., antradienis

GRYBŲ BLYNELIAI

miško grybai..nesvarbu, kad šaldyti, bet vistiek nuostabūs..:) su grietinėle ir spirgučiais visada galima pasigaminti.. ne naujai išrastas patiekalas, tačiau idėja tikrai gera..;)

 naudojau:

  • miško grybus;
  • 4 kiaušinius;
  • fermentinį sūrį;
  • pusę svogūno, dž.mairūną, j.pipirus, sojos padažą, 3 v.šaukštus grietinės;
grybų nemaliau, o tiesiog smulkiai supjausčiau..dubenyje išplakame kiaušinius, įmaišome grietinę..sudedame smulkiai supjaustytą svogūną ir fermentinį sūrį bei pagardiname mairūnu, pipirais ir soja..viską sumaišome su grybais..ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies..ir ką gi, juoda blynelių spalva itin dera su paskrudintomis bulvėmis bei adžikos padažu..;)) nuostabi spalvų paletė..:)) 



5 komentarai:

  1. Tikrai puiki idėja, o kokius grybus naudojai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandysim bandysim bandysim!!! :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rennie - prie geriausių norų neįvardinsiu jų rūšies, nes draugas parvežė iš uošvijos..žodžiu, nei vieno "slidaus" ar kaip čia teisingiau išsireiškus..visi gryni ir neištižę..:))
    Reda - darom darom darom..:)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kuo daugiau blog'ų peržiūriu, tuo sunkiau nuspręsti, ką gaminti iš tų grybų, laukiančių šaldytuve. Bet kad blyneliai šie irgi labai vilioja, tai faktas! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Asta - ačiū..;) puikiai tave suprantu, nes ieškant idėjų blog'ų platybėse tik dar labiau pasiklysti pasiūlymų gausybėje..gerų paieškų..;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...