2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

UŽKEPTI LIETINIAI BLYNAI

Aš mėgstu įdarytus lietinius visuomet apkepti, nors tai atima nemažai laiko. Šį kartą "išsisukau" gudriau ir juos užkepiau orkaitėje :)


  •  125g miltų;
  • 1 kiaušinis;
  • 300ml pieno;
  • žiupsnelis druskos, aliejaus;
įdarui:
  • adžikos padažo;
  • saliami dešros, pjaustytos;
  • fermentinio sūrio, tarkuoto;
1. Gerai išmaišykite tešlą, kad joje neliktų gumuliukų ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
2. Įkaitinkite keptuvę, pilkite tešlą ir blyną apkepkite iš abiejų pusių. Aliejaus papildomai nereikia, kadangi jo yra tešloje.
3. Blyną ištepame adžikos padažu, dedame saliamio griežinėlį, pabarstome fermentiniu sūriu ir suvyniojame į volelį.
4. Blynų volelius sudedame į skardą šalia vienas kito ir užbarstome fermentiniu sūriu. Kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydo.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...