Savaitgalį, kai nereikia niekur skubėti, galima pasilepinti orkaitėje keptais sumuštiniais. O su puikiais produktais, jie gaunasi tobuli :)
- 125 g kreminio ožkų pieno sūrio su voveraitėmis (naudojau "Snofrisk");
 - 6 forminio batono riekelių;
 - mėgstamos dešros riekelių;
 - 2 pomidorų;
 - kelių aliejuje marinuotų keptų paprikų;
 - marinuoto jelapeno griežinėlių;
 - juodųjų alyvuogių;
 - fermentinio sūrio;
 
- Batono riekeles ištepkite ožkų sūriu, išdėliokite dešros riekeles, pomidoro griežinėlius, keptas paprikas, jelapeną, alyvuogių griežinėlius ir ant viršaus uždėkite fermentinio sūrio.
 - Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol sūris išsilydys ir riekelės gražiai apskrus.
 
Skanaus ;)


Komentarų nėra:
Rašyti komentarą