2019 m. balandžio 22 d., pirmadienis

ORKAITĖJE KEPTOS UŽKANDĖLĖS SU KREVETĖMIS

Užkandėlės visuomet "einamas" patiekalas tiek patiems paskanauti, tiek svečius pavaišinti.


9 vnt.:
  • 3 bemielės tešlos lapelių;
  • 6 vnt. šviežių tigrinių krevečių;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • 0,5 nedidelio mėlynojo svogūno;
  • 0,5 a.š. maltos rūkytos paprikos;
  • 0,5 a.š. džiovinto česnako;
  • 6 vyšninių pomidorų;
  • 50 g vytinto kiaulienos kumpio;
  • 50 g pjaustyto kietojo sūrio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • šlakelio aliejaus;
  1. Atšildykite tešlos lapelius ir kiekvieną padalinkite į tris dalis. 
  2. Į dubenėlį sudėkite smulkiai supjaustytas krevetes, smulkiais kubeliais - papriką, svogūną, pomidorus. Suberkite rūkytą papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
  3. Ant tešlos lapelių išdėliokite paruoštą krevečių įdarą, vytinto kumpio griežinėlius ir sūrį.
  4. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
p.s. tešlos kraštelius galite patepti kiaušinio plakiniu.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...