2020 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

TIRŠTA SRIUBA SU TRIUŠIENA, MAKARONAIS IR DARŽOVĖMIS

Šaltesniu sezono metu, kaip niekada norisi valgyti daugiau sriubų. Jas ruošti vienas malonumas, o ir improvizuoti visada galite pagal tai, ką labiausiai mėgstate.


2 porcijoms:
  • 200 g "Lapino puotos" triušienos juosmeninės dalies file;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • nedidelio gabalėlio poro;
  • 1 pomidoro;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 a.š. džiovintų žolelių mišinio (bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai);
  • 1 a.š. rūkytos maltos raudonosios paprikos;
  • 2 v.š. pomidorų padažo;
  • 1 l karšto vandens;
  • 50 g smulkių makaronų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais - porą, suberkite žoleles, maltą papriką ir pakepkite keletą minučių ir užpilkite karštu vandeniu.
  2. Kai tik viskas užvirs, suberkite makaronus, įdėkite pomidorų padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir virkite tol, kol makaronai bus išvirę.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...