2013 m. sausio 19 d., šeštadienis

VIŠTIENA SU AVOKADU IR CUKINIJA

Patiekalas, kuris padės išsisukti iš padėties, kai po vakarykštės vakarienės sukate galvą, kur panaudoti vištienos likučius.


  •  pakepintos vištienos krūtinėlės;
  • 1 nedidelės jaunos cukinijos;
  • 1 avokado;
  • 2 saujos šaldytų žirnelių;
  • 2 pomidorų;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • makaronų;
  • tarkuoto parmezano sūrio;
1. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.
2. Cukiniją supjaustykite kubeliais ir suberkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite apie 2min. Tuomet suberkite šaldytus žirnelius. Pakepkite, kol jie suminkštės, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
3. Sudėkite vištienos krūtinėlę, permaišykite ir leiskite jai sušilti. 
4. Į lėkštę dėkite makaronus, pakepintą vištieną,  ant viršaus išdėliokite avokado skilteles. Šalia patiekite supjaustytus pomidorus.  Užberkite parmezano sūrio.
Skanaus ;)


Adaptuota pagal "Everyday Food with Sarah Carey"

2 komentarai:

  1. Vistiena su avokadu labai puikiai derinas :)

    Kai turiu vistienos likuciu niekad nezinau kur panaudot, isskyrus pica. O kai yra receptas, nera likuciu :D

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...