Grilio sezonas jau tikrai pas daugelį pradėtas, todėl idėjos visuomet praverčia. Kartais idėja gali būti visai paprasta, bet puikaus skonio visuomet pridės dūmo kvapas :)
- 350 g mėsingų triušienos dešrelių (14 vnt.);
- 14 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių;
- 14 vnt. medinių iešmelių;
- daržovės pasirinktinai: paprika, pievagrybiai, kukurūzų burbuolės ir pan.;
- druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių ir šlakelio aliejaus;
- Medinius iešmelius būtinai pamerkite į šaltą vandenį bent 30 minučių.
- Ant išmirkinto iešmelio maukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine.
- Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
- Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės, ir daržovės gražiai apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą