2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU IMBIERU

senokai jau gaminau sriubą..tad atsinešu šį kartą tirštesnės indelį..;)

 naudojau:

  • moliūgą;
  • bulves;
  • svogūną, česnaką, dž.grūstą aštriąją papriką, druską;
  • šaukštą pomidorų padažo, marinuotą imbierą;
supjaustome moliūgą ir bulves kubeliais..dedame į puodą, užpilame vandeniu, kad vos apsemtų, įdedame druskos ir verdame..tuo tarpu keptuvėje pakepiname svogūną, česnaką ir supilame į sriubos turinį..kai daržovės gerai suvirs ir pradės "leistis", nuimame nuo ugnies..kaip smagu, kai nereikia bijoti, jog kažkas pervirs..:)) įberiame papriką, dedame pomidorų padažą ir imbierą..ir sutriname blenderiu..dar šiek tiek pagardinau druska..ji gavosi tikrai tikrai tobula, šiek tiek aštroka..;)) nesitikėjau, kad taip tiks imbieras, kurio įdėjau per atsitiktinumą, tiesiog pamačius šaldytuve..;)) patiekiau su paskrudintu batonu..skanaus..;)



4 komentarai:

  1. Atrodo labai gražiai, nors nesu dar pamėgusi moliūgų sriubos - tiksliau neradau to tobulo recepto. Nes saldusi variantas man nepatiko kažkodėl..

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, Indre ;)nesu trintų sriubų mėgėja, bet ši tiko mano skonio receptoriams..beje, jokio saldumo nesijautė..ji buvo pakankamai aštri..;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. šiais metais esu pasiryžusi išbandyti krūvą moliūgų sriubų ir išmokti pagaminti skanią. Nes kol kas skanią ragavau tik Čili picoje :) galbūt tai bus ši? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. reikėjo Čili paprašyti receptuko..;) jei rimtai, tikiu, kad atrasi tą pačią pačią gardžiausią ir pasidalinsi receptuku..;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...