2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

SILKĖS SUMUŠTINUKAI

praūžė, pradundėjo gražiausia šventė - šv.Kūčios ir šv.Kalėdos..;) net neabejoju, kad pas kiekvieną jos buvo ypatingos..;) pas mus ramios ir kaip niekada saikingos maisto atžvilgiu..;) pasidalinsiu keletu receptukų, kurie puikiai tinka bet kokiai šventei..;)

 naudojau:

  • formines batono riekeles;
  • 2 vidutinio dydžio virtus burokėlius;
  • majonezą;
  • 1 a.š. smulkiai pjaustytų kaparėlių;
  • citrinos sulčių;
  • marinuotą agurką;
  • silkę;
batono riekeles paskrudinkite tosteryje arba orkaitėje.. išvirtus burokėlius smulkiai sutarkuokite tarka, suberkite smulkiai pjaustytus kaparėlius, išspauskite šiek tiek citrinos sulčių, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.. masę užtepkite ant batono, ant viršaus uždėkite silkės griežinėlį ir šalia marinuoti agurkėlio..;)


naudojau:
  • pievagrybius;
  • šv.čiobrelius, druską, j.pipirus, majonezą;
  • formines batono riekeles;
  • silkę;
batono riekeles paskrudinkite tosteryje arba orkaitėje.. riekelėmis supjaustytus pievagrybius paskrudiname keptuvėje, pagardiname druska, j.pipirais ir šviežiais čiobreliais.. ant batono riekelės šiek tiek užtepame majonezo, išdėliojame pievagrybius ir ant viršaus silkės gabalėlį..skanaus..;)

2 komentarai:

  1. Va tuos su grybukais mielai sukrimsčiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Indre - vaišinu..;) o dar geriau, kai pasidarai pats ir kramsnoji, kiek tik širdis geidžia..;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...