2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

KEPTI EŠERIAI SU LENKIŠKU PADAŽU

Visų pirma už pilną krepšį ešerių esu be galo dėkinga draugui Mariui - širdingai ačiū ;) Labai apsidžiaugiau, kai  pasiūlė atiduoti sugautus laimikius - kas gali būti puikiau už šviežią žuvį ;) Tuomet puoliau ieškoti, kaip juos apdoroti ir pas LAURĄ radau nuostabų ešerių lupimo būdą, kurį tikrai rekomenduoju. Neįtikėtina, bet pavyko iš pirmo karto ir viskas vyko sklandžiai, be to atrodo, jog tai greitesnis būdas už žvynų skutimą ir aplinka lieka švari ;)


  • ešerių;
  • 70g sviesto;
  • 2 kietai virtų kiaušinių;
  • citrinos sulčių pagal skonį;
  • 1 v.š. smulkintų šviežių petražolių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • miltų;
1. Nulupkite ir išdarinėkite ešerius. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Apvoliokite miltuose ir iškepkite.
2. Išlydykite sviestą ir nugraibykite susidarusias putas. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, įpilkite citrinos sulčių, sudėkite petražoles, išmaišykite ir suberkite kubeliais pjaustytus kiaušinius bei šiek tiek pakaitinkite. 
3. Patiekite su keptais ešeriais
Skanaus ;)



šaltinis iš "Blog.mezgalai.lt"

2 komentarai:

  1. Vau! Kaip fainai, kad viskas pavyko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip ;) dar kartelį dėkoju, kad daliniesi puikiomis idėjomis ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...