2013 m. spalio 5 d., šeštadienis

SKUMBRĖS, AGURKŲ IR ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ

Rūkyta žuvis retokas svečias virtuvėje, bet jei tik randu receptuką, kuris patraukia dėmesį, būtinai jos nusiperku. Nieko sudėtingo, greitai paruošiama ir tikrai puiki užtepėlė.


  • 1 karšto rūkymo skumbrės;
  • 2 agurkėlių;
  • saujos juodųjų alyvuogių;
  • majonezo;
  • juodųjų pipirų;
1. Smulkiai supjaustykite skumbrę, agurkėlius ir alyvuoges. 
2. Viską sumaišykite su majonezu ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Tepkite ant paskrudintos batono riekelės.
Skanaus ;)


receptas iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...