2013 m. gruodžio 28 d., šeštadienis

KEPTA VIŠTIENA SU SVIESTO IR ACTO PADAŽU

Šventės prasideda ir baigiasi. Ir pagaliau po likučių dorojimo, galima pasigaminti šiltą patiekalą ;) Pagaminsite greitai, o padažiukas tiesiog nuostabus.


  • 5 vištienos šlaunelių (~780g);
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • žiupsnelio raudonosios paprikos, grūstos aitriosios paprikos;
padažui:
  • 2 v.š. sviesto;
  • 2-3 v.š. balto vyno acto;
  • žiupsnelio raudonosios paprikos, grūstos aitriosios paprikos;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

    1. Vištienos šlauneles iš abiejų pusių apibarstykite išvardintais prieskoniais. Sudėkite į skardą ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps ir gražiai apskrus.
    2. Puodelyje išlydykite sviestą, supilkite actą ir sudėkite prieskonius. Šiek tiek pakaitinkite ir užpilkite ant iškeptos vištienos.
    Skanaus ;)

    3 komentarai:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...