2014 m. vasario 8 d., šeštadienis

BULVIŲ PLOKŠTAINIS SU MORKOMIS IR ROZMARINU

Tai puikus pasiūlymas, jei norėsis šiek tiek kitokio skonio plokštainio. Paruošimui sugaišite mažai laiko ir galėsite mėgautis puikiu skoniu. Patiekti galite su lašiša, grietine ar tiesiog, kaip mėgstate.


2 porcijoms
  • ~10 vidutinio dydžio bulvių;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • 1 kiaušinio;
  • žiupsnelio smulkinto šv.rozmarino;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Bulves, svogūną ir morką sutarkuokite stambia tarka (morką tarkavau smulkesne). Įmuškite kiaušinį ir pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
2. Indelius ištepkite aliejumi ir sudėkite bulvių masę. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40min. arba tol, kol iškeps.
Skanaus ;)


idėja iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"

4 komentarai:

  1. Fantastiskai atrodo! Man labai patinka burokine tarka tarkuoti plokstainiai, blynai ir t.t.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū, Odeta ;) man taip pat kur kas skaniau valgosi, kai bulvės būna sutarkuotos per tarką ;)

      Panaikinti
  2. Kaip paprasta. Toks plokštainis man patiktų :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...