2014 m. lapkričio 1 d., šeštadienis

LIETINIAI BLYNAI SU OBUOLIŲ, RIEŠUTŲ, RAZINŲ IR SPANGUOLIŲ ĮDARU

Nors lietinių blynų iškepimas užima nemažai laiko, bet skanus įdaras atperka visą sugaištą laiką :) Blynelius kepiau mažesnės skersmens keptuvėje.


lietinių blynų receptą rasite čia

5 blynelių įdarui:
  • 4 obuolių;
  • 1 v.š. sviesto;
  • 100g cukraus;
  • 50ml vandens;
  • tarkuotos citrinos žievelės;
  • 20g pekano riešutų;
  • 20g razinų;
  • 20g džiovintų spanguolių;
1. Išimkite sėklas iš obuolių ir juos sutarkuokite per burokinę tarką.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite cukrų. Maišykite, kol cukrus ištirps.
3. Į keptuvę sudėkite obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, pekano riešutus, razinas, džiovintas spanguoles, supilkite vandenį ir troškinkite, kol vanduo išgaruos. 
4. Blynelius įdarykite paruoštu įdaru, susukite į volelį ir apksrudinkite iš abiejų pusių.
5. Patiekite su grietine.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...