2015 m. birželio 26 d., penktadienis

VIŠTIENOS KUKULIAI SU FETA IR ŠPINATAIS

Prie vištienos kukulių galite pateikti mėgstamą padažą - bešamelio, grietinėlės su pievagrybiais, pomidorų ir pan. Žinoma, skanūs jie ir vien su sultingomis salotomis - rinktis Jums ;)


  • 700 g vištienos faršo;
  • 150 g fetos sūrio;
  • 100 g špinatų;
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
  • 1 a.š. džiovintų raudonėlių;
  • 1 kiaušinio;
  • saujelės maltų džiūvėsėlių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  1. Į vištienos faršą sudėkite į mažus gabalėlius sutrupintą fetos sūrį, pjaustytus špinatus, suberkite prieskonius, džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, bet ne per daugiausiai (nes fetos sūris pakankamai sūrus) ir šviežiai maltų pipirų. Viską gerai išminkykite, formuokite kukuliukus ir sudėkite juos į kepimo skardą ištiestą sviestiniu popieriumi.
  2. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Jei norite, galite juos kepti ir keptuvėje.
  3. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)

patarimas: šaldiklyje turėkite užšaldytų šviežių špinatų. Juos labai patogu dėti į įvairius patiekalus, tereikia tik rankomis pasmulkinti ir suberti į ruošiamą patiekalą.


2 komentarai:

  1. Kasdien čia užsuku ir nebereikia mastyt jau kas pietums ar vakarienei, nes Oditėle vos ne kasdien idedate po paprasta bet ne prasta, šilta, skanu receptuka :) Ačiū kad dalinatės idėjomis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vilma - ačiū labai už gražų atsiliepimą :) smagu, kad užsukate ir randate idėjų savo šeimynai ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...