Tai individualios porcijos kiekvienam, į kurias galite pridėti savo mėgstamų daržovių, o ir patiekimas nekasdieniškas :)
- 2 vištienos krūtinėlių;
 - 60 ml sojos padažo;
 - 60 ml baltojo vyno acto;
 - 2 a.š. medaus;
 - nedidelio gabalėlio šviežio imbiero;
 - 8 virtų šviežių bulvyčių;
 - 4 nedidelių pomidorų;
 - 8 rudųjų pievagrybių;
 - 4 šakelių šviežio čiobrelio;
 - druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų;
 - alyvuogių aliejaus;
 
- Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai ir gausite iš viso keturis gabalėlius.
 - Dubenyje sumaišykite sojos padažą, baltojo vyno actą, medų, dėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą imbierą ir sudėkite vištienos krūtinėles. Marinuokite apie 20 min.
 - Ant ilgo dvigubo kepimo popieriaus vienos pusės išdėliokite per pusę pjaustytas 2 bulvytes, griežinėliais - 1 pomidorą, 2 ruduosius pievagrybius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Dėkite vištienos krūtinėlę, ant jos viršaus šviežio čiobrelio šakelę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užlenkite popierių ir tvirtai užlenkite kraštus. Taip padarykite 4 porcijas. Sudėkite ant skardos.
 - Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min.
 
Skanaus ;)


Žuvį tai ruošiu taip, o apie vištieną en papillote net nebuvau pagalvojusi. Puiki mintis :)
AtsakytiPanaikintitiek žuvis, tiek vištiena gaunasi skaniai - prie progos būtinai išbandyk ir šį variantą ;)
PanaikintiKaip tik šiandien turiu nemažai vištienos, kurią pamiršau užšaldyti. Teks pasidarbuoti :)
Panaikintiįdomu bus išgirsti, kaip gavosi? :)
PanaikintiKepėte viską kaip vieną didelę porciją? Ar pirmiausia padalijote į kelis atskirus "vokus" ir tada šovėte kepti? ;)
AtsakytiPanaikintiVaida, viską padalijau į keturis atskirus "vokus" ir tada kepiau orkaitėje. Ačiū už pastabą, patikslinsiu recepte ;)
PanaikintiAčiū, bus išbandyta ;)
Panaikintilauksiu atsiliepimų, skanaus ;)
Panaikinti