2015 m. rugpjūčio 1 d., šeštadienis

NAMINIAI MĖSAINIAI SU MĖLYNUOJU PELĖSINIU SŪRIU

Turiu Jums skanų pasiūlymą, jei ieškote idėjų, ką įdomesnio iškepti vakarėliams su draugais vietoj šašlykų. Sultingi ir šiek tiek neįprasti mėsainiai turėtų bičiuliams patikti ;)


4 mėsainiams:
  • 500 g jautienos ir kiaulienos faršo;
  • 0,5 nedidelio mėlynojo svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 2-3 v.š. Vorčesterio padažo;
  • ~80 g mėlynojo pelėsinio sūrio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
papildomai reikės:
  • 4 bandelių;
  • 1 pomidoro;
  • mėlynojo pelėsinio sūrio;
  • mėlynojo svogūno;
  • salotų lapų;
  • mėgstamo padažo;
  1. Į faršą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išspaustą česnako skiltelę, gabalėliais sutrupintą mėlynąjį pelėsinį sūrį (pasilikite gabalėlį, uždėjimui ant viršaus), įpilkite vorčesterio padažo,  pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
  2. Formuokite 4 paplotėlius ir kepkite ant grilio po keletą minučių iš abiejų pusių.
  3. Ant paskrudintų bandelių tepkite padažą, dėkite salotos lapą, iškeptą mėsos paplotėlį, kelis gabalėlius mėlynojo pelėsinio sūrio, riekelę pomidoro, plonai supjaustyto mėlynojo svogūno.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...