2015 m. spalio 10 d., šeštadienis

OMLETAS SU ŠPINATAIS IR RŪKYTA LAŠIŠA

Omletas puikus pasirinkimas Jūsų pusryčių stalui. Galite improvizuoti, kaip tik širdis geidžia ir ką tuo metu turite šaldytuve ;)

  • 2 kiaušinių;
  • 1 v.š grietinėlės;
  • saujelės šviežių špinatų;
  • ~20 g rūkytos lašišos;
  • žiupsnelio šviežių krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • sviesto kepimui;
  1. Kiaušinius išplakite su grietinėle, įberkite šviežių krapų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išplakite dar kartelį.
  2. Mažoje keptuvėje išlydykite mažą gabalėlį sviesto, supilkite kiaušinių plakanį, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol omletas sutvirtės.
  3. Tuomet ant viršaus uždėkite šviežius špinatų lapelius, uždenkite dangčiu ir palikite trumpam, kad špinatai suminkštėtų.
  4. Ant vienos omleto pusės išdėliokite gabalėliais supjaustytą lašišą, užlenkite omletą per pusę ir patiekite.
Skanaus ;)

p.s. į kiaušinio plakinį druskos dėkite minimaliai, nes atminkite, kad sūrumo priduos lašiša.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...