Puikūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams arba svečiams pavaišinti ;)
- 150g tuno savo sultyse;
- 1 pomidoro (dėjau 5 vyšninius pomidorus);
- 2 v.š. smulkiai supjaustyto svogūno;
- 2-3 v.š. majonezo;
- 1 ančiuvio (smulkiai supjaustyto);
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- ~90g tarkuoto fermentinio sūrio;
- druskos, juodųjų pipirų;
- batono riekelių;
1. Nuo tuno nupilkite sultis ir sumaišykite kartu su išvardintais ingridientais.
2. Dėkite įdaro ant batono riekelės ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol išsilydys sūris ir riekelės gražiai apskrus.
Skanaus ;)
adaptuota pagal "Forelles receptai"
Keista, niekad nebandžiau su tunu daryt karštų sumuštinių:) išvis kaip seniai valgiau karštų sumuštinių ką tik supratau, kad pasiilgau :)
AtsakytiPanaikintipuiki proga "pasitaisyti" ir pasigaminti karštų ;)
PanaikintiTaip atrodo dazniausiai pas mane picos ! Geris <3
AtsakytiPanaikintiaš pirmą kartą kepiau karštus su tunu ir labai patiko ;) tikrai, kad gėris ;)
PanaikintiAtrodo tai labai skaniai
AtsakytiPanaikintiačiū, Ina ;)
PanaikintiPas tave kiek daug sūrio! Hmmm, skanumėlis!
AtsakytiPanaikintiačiū, Forelle, tikras skanumėlis ;)
PanaikintiPabandziau ir as issikepti siuos sumustinius :) Tik vietoj sveziu pomidoru,dejau dziovintus. Labai skanu :)gavosi labai skani uztepele. Sekanti syki nekepsiu,o uztepele sudesiu ant mazu salotos lapeliu. Ji man labai skani nekepta. Aciu
AtsakytiPanaikintiAčiū, Marta :) ir labai smagu, kad pasidalinai savo improvizacijomis, turėsiu ir aš prie progos išbandyti, nes gardžiai skamba :)
Panaikinti