Pavasaris kažkur stipriai užtruko ir už lango balta balta kur dairais, tad tenka "žalumos" atsinešti bent jau į lėkštę ;)
- 1 jaunos cukinijos;
- 1 kiaušinio;
- 3 v.š. pieno;
- 1 v.š. miltų;
- druskos, juodųjų pipirų arba muskato riešuto;
- žiupsnelio kario;
1. Dubenėlyje išplakite kiaušinį su druska, juodaisiais pipirais arba muskato riešutu, pienu bei miltais.
2. Nuplautą cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.
3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Cukinijų giežinėlius apvoliokite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
4. Ant viršaus užberkite šiek tiek kario.
Skanaus ;)
šaltinis iš "www.moteris.lt"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą