2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU ANTIENA IR VOVERAITĖMIS

Toks paprastas ir skanus patiekalas, nereikalaujantis didelių pastangų. Pats laikas pasigaminti, kol dar galite prisigrybauti šviežių voveraičių miške ar nusipirkti turgelyje.


  • 340 g Lapino puotos šviežios ančiukų kulšelių mėsos;
  • 5-6 vidutinio dydžio bulvių;
  • 2 morkų;
  • 2 pomidorų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 200 g virtų voveraičių;
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
  • 1 a.š. džiovinto baziliko;
  • 250 ml vištienos sultinio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į gilesnę kepimo skardą dėkite ančiukų kulšelių mėsą, gabalėliais supjaustytas bulves, stambesniais griežinėliais - morkas, stambesniais kubeliais - pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite džiovintus čiobrelius, bazilikus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską permaišykite ir supilkite vištienos sultinį.
  2. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos sudėkite virtas voveraites, išmaišykite ir pabaikite kepti.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...