2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

UŽKADĖLĖS SU TRAŠKIA DUONELE IR LAŠIŠA

Šį kartą užkandžiams pasirinkau "FINN CRIPS" traškias grūdų duoneles su česnaku ir žolelėmis, kuriose gausu maistinių skaidulų mažai kalorijų ir riebalų. Ir išalkus labai skanu pasigriebti tokias duoneles ir triaukšti tiesiog vienas :)


  •  130 g "FINN CRIPPS" duonelių su česnaku ir žolelėmis;
  • 120 g rūkytų lašišų file;
  • 125 g tepamo sūrio (pvz. philadelphia);
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • gabalėlio agurko;
  • druskos;
  1. Tepamą sūrelį sumaišykite su krapais ir žiupsneliu druskos.
  2. Lašišą supjaustykite nedidelėmis juostelėmis, agurką - griežinėliais ir po to padalinkite dar į keturias dalis.
  3. Ant duonėlės tepkite sūrio, dėkite lašišą ir agurko gabalėlį.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...