2017 m. vasario 26 d., sekmadienis

4 RŪŠIŲ KESADILIJOS

Pusryčiams šios įdarytos tortilijos labai pasiteisino ir buvo labai smagu improvizuoti, nors vienos rūšies padaryti visada lengviausia. Sukvieskite šeimos narius ir lai kiekvienas pasidaro tokią, kokią nori pats, o iškepus, galėsite pasidalinti ir pasikeisti gabalėliais :)
Nors kesadilijos apkepamos keptuvėje, šiam kartui pasirinkau orkaitę, kad visos iškeptų vienu metu.


1 variantas:
  • 2 tortilijos lakštų;
  • 2 a.š. pomidorų padažo;
  • 25 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • kelių griežinėlių mėlynojo svogūno;
  • 6 griežinėlių marinuotų agurkų;
  • 30 g pjaustytos šaltai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • žiupsnelio pjaustytų svogūnų laiškų;
  • tabasco padažo;
2 variantas:
  • 2 tortilijos lakštų;
  • 1 a.š. majonezo;
  • 1 a.š. dižono garstyčių;
  • 25 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 2 griežinėlių maskarponės ir grietinėlės sūrio;
  • 4 griežinėlių marinuoto artišoko;
  • žiupsnelio pjaustyto pekino kopūsto;
  • 30 g pjaustytos šaltai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų;
3 variantas:
  • 2 tortilijos lakštų;
  • 1 a.š. majonezo;
  • 0,5 a.š. pesto padažo;
  • 25 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • saujelės pjaustyto pekino kopūsto;
  • 4 griežinėlių marinuoto agurko;
  • 30 g pjaustytos šaltai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų;
4 variantas:
  • 2 tortilijos lakštų;
  • 1 a.š. pomidorų padažo;
  • 1 a.š. majonezo;
  • 25 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • žiupsnelio pjaustyto pekino kopūsto;
  • 0,5 mažo obuolio;
  • kelių griežinėlių pjaustyto mėlynojo svogūno;
  • 30 g pjaustytos šaltai rūkytos kiaulienos šoninės;
  • žiupsnelio pjaustytų česnako laiškų;
  1. Tortilijos lakštą patepkite išvardintais ingridientais. Berkite pusę dalies tarkuoto fermentinio sūrio, tuomet išdėliokite kitus išvardintus ingridientus, užberkite likusią dali fermentinio sūųrio ir uždenkite tortilijos lakštu.
  2. Dėkite paruoštas tortilijas ant kepimo skardos ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min., tuomet įjunkite grilio režimą ir kepkite tol, kol apskrus viršus.
  3. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...