2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

AŠTRIOJI PUPELIŲ MIŠRAINĖ

Sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie paukštienos patiekalų :) 


 2-4 porcijos:
  • 240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
  • 240 g konservuotų avinžirnių;
  • 0,5 raudonos saldžiosios paprikos;
  • 6 ridikėlių;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
  • druskos;
padažui:
  • 1 a.š. malto kumino;
  • 1 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 v.š. baltojo vyno acto;
  • 1 sugrūstos česnako skiltelės;
  • 0,5 a.š. aitriųjų paprikų padažo;
  1. Į dubenį suberkite šaltu vandeniu perplautas ir nusunktas konservuotas daržoves, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais - ridikėlius, suberkite petražoles, užpilkite paruoštu padažu, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)

receptas iš knygos "Salotos"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...