Jei neturėsite ūpo gaminti koldūnų tešlos, visada galite nusipirkti jau paruoštos. Beliks tik pasiruošti įdarą ir juo įdaryti koldūnų lapelius.
38 vnt.:
- 500g kalakutienos faršo;
- 1 kiaušinio;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- 200 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 300g šaldytos tešlos "Gyoza" (38 vnt.);
- Išimkite tešlą iš šaldiklio ir palikite atšilti.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite šaldytas daržoves ir kepkite, kol suminkštės. Tuomet atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
- Į dubenį dėkite kalakutienos faršą, įmuškite kiaušinį, suberkite maltą papriką, iškeptas daržovės, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
- Ant tešlos gabalėlio dėkite įdaro, kraštelius patepkite vandeniu ir gražiai užspauskite.
- Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite paruoštus koldūnus ir kepkite 15 min.
- Patiekite su mėgstamu aštriu padažu.
Skanaus ;)
p.s. vienu kartu kepiau tik pusę porcijos, kitus užšaldžiau.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą