2013 m. sausio 12 d., šeštadienis

KIAULIENOS TROŠKINYS

Greičiausiai niekuom nenustebinsiu, bet kartais gera prisiminti ir pagaminti elementarius patiekalus ;)


  •  ~300g sprandinės mėsos pjaustytų gabalėlių;
  • keletas nedidelių morkyčių;
  • 1 nedidelė raudonoji paprika;
  • 1 svogūno;
  • žiupsnelis raudonėlio, druskos ir juodųjų pipirų, šv.petražolių;
  • 100ml grietinėlės;
  • ~200g makaronų;
1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apskrudinkite sprandinės gabalėlius (varčiau kiekvieną atskirai). Sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad ne pilnai apsemtų gabalėlius ir troškinkite.
2. Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną, tuomet suberkite griežinėliais supjaustytas morkytes bei kubeliais raudonąją papriką. Pakepkite keletą minučių, pagardinkite raudonėliais, druska, juodaisiais pipirais ir troškinkite kartu su mėsos gabalėliais, kol daržovės suminkštės. Tuomet supilkite grietinėlę, pakaitinkite, kol padažas sutirštės (arba galite sutirštinti miltais).
3. Troškinį patiekite su išvirtais makaronais. Pabarstykite šviežiomis petražolėmis.
Skanaus ;)



2 komentarai:

  1. Pasiilgau troskintos kiaulienos.. Jei pavyks rast kita karta paduotuvej reikes pabandyt.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kartais labai pasiilgstu paprastesnių patiekalų ir smagu skanauti elementarų maistą ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...