2016 m. balandžio 24 d., sekmadienis

VARŠKĖS APKEPAS SU KOKOSAIS IR VYŠNIOMIS

Vienas iš greitų būdų pasigaminti ir smaguriauti skaniu pyragu. Vietoj vyšnių galite naudoti mėlynes, avietes ir pan. Tiks tiek šviežios, tiek šaldytos uogos.


  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
  2. Baltymus išplakite iki standžių putų.
  3. Į kitą dubenį sudėkite varškę, kiaušinių trynius, cukrų, kokoso drožles. Mikseriu išplakite iki vientisos masės. Tuomet sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.
  4. Imkite apvalią 28 cm skersmens kepimo formą, kurios dugną išklokite kepimo popieriumi, o šonus ištepkite sviestu.
  5. Sudėkite paruoštą varškę, tolygiai paskirstykite ir ant viršaus išdėliokite vyšnias. 
  6. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
Skanaus ;)

p.s. negalvokite, kad pyragas sudegęs, kraštai tamsesni dėl ištekėjusių sulčių iš vyšnių.


"www.beatosvirtuve.lt"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...