Toks paprastas ir skanus patiekalas, nereikalaujantis didelių pastangų. Pats laikas pasigaminti, kol dar galite prisigrybauti šviežių voveraičių miške ar nusipirkti turgelyje.
- 340 g Lapino puotos šviežios ančiukų kulšelių mėsos;
- 5-6 vidutinio dydžio bulvių;
- 2 morkų;
- 2 pomidorų;
- 2 skiltelių česnako;
- 200 g virtų voveraičių;
- 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
- 1 a.š. džiovinto baziliko;
- 250 ml vištienos sultinio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į gilesnę kepimo skardą dėkite ančiukų kulšelių mėsą, gabalėliais supjaustytas bulves, stambesniais griežinėliais - morkas, stambesniais kubeliais - pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite džiovintus čiobrelius, bazilikus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską permaišykite ir supilkite vištienos sultinį.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos sudėkite virtas voveraites, išmaišykite ir pabaikite kepti.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą