2018 m. sausio 23 d., antradienis

UŽTEPELĖ SU PAŠTETU

Jei pritrūksite idėjų, būtinai pasitarkite su antrąja puse. Ne veltui sako, kad dvi galvos, tai - ne viena ;))) Būkite tikri, kad tuomet gimsta puikios ir gardžios idėjos. Taip nutiko ir šį kartą, kai vienas įvardino vieną ingridientą, kitas - antrą ir finale - oplia super skani užtepėlė :)


6 sumuštiniams (priklausys nuo riekelių dydžio):
  • 150 g "Lapino puotos" antienos pašteto arba jūsų mėgstamo;
  • nedidelio gabalėlio mėlynojo svogūno;
  • 2 nedidelių marinuotų agurkėlių;
  • 2 a.š. majonezo (galite keisti natūraliu jogurtu);
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 6 skrudintų batonų riekelių su sėklomis;
  1. Į dubenėlį sudėkite paštetą, smulkiai pjaustytą svogūną, agurkėlius, dėkite majonezą, suberkite krapus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Paruoštą užtepėlę tepkite ant paskrudintų batono riekelių.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...