2019 m. rugsėjo 18 d., trečiadienis

TROŠKINTA TRIUŠIENOS MĖSA SU DARŽOVĖMIS IR RYŽIAIS

Tik atšąla orai ir norisi įvairių troškinių, kurios ir paruošite greitai ir valgysite skaniai :)


2 porcijoms:
  • 200 g "Lapino puotos" triušienos kumpelių mėsos;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • 1 morkos;
  • 1 čili paprikos;
  • poros saujų šaldytų žirnelių;
  • 1 a.š.malto česnako;
  • 1 a.š. malto kumino;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 200 g grietinėlės;
  • 200 g ryžių;
  1. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
  2. Triušieną ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais, morką - šiaudeliais, pasmulkinkite čili papriką.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite triušieną ir kepkite keletą minučių, kol nugaruos susidaręs skystis. Tuomet dėkite papriką, morką, čili pipirą, suberkite česnaką, kuminą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir pakepkite ~1 minutes. 
  4. Galiausiai supilkite grietinėlę ir patroškinkite keletą minučių.
  5. Patiekite su ryžiais.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...