Tik atšąla orai ir norisi įvairių troškinių, kurios ir paruošite greitai ir valgysite skaniai :)
2 porcijoms:
- 200 g "Lapino puotos" triušienos kumpelių mėsos;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- 1 morkos;
- 1 čili paprikos;
- poros saujų šaldytų žirnelių;
- 1 a.š.malto česnako;
- 1 a.š. malto kumino;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 200 g grietinėlės;
- 200 g ryžių;
- Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
- Triušieną ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais, morką - šiaudeliais, pasmulkinkite čili papriką.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite triušieną ir kepkite keletą minučių, kol nugaruos susidaręs skystis. Tuomet dėkite papriką, morką, čili pipirą, suberkite česnaką, kuminą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir pakepkite ~1 minutes.
- Galiausiai supilkite grietinėlę ir patroškinkite keletą minučių.
- Patiekite su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą