2019 m. spalio 11 d., penktadienis

RUDENIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS

Vėsiems rudens vakarams be go skanu pasigaminti troškinuką :) Kaip visada, pastangų ne per daugiausiai, naudojame sezonines daržoves ir rezultatas - super duper! :)


4-6 porcijoms:
  • 400 g "Lapino puotos" triušienos mėsos juostelių;
  • 1 didelio svogūno;
  • 2 vidutinio dydžio morkų;
  • 5 vidutinio dydžio bulvių;
  • gabalėlio moliūgo;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 1 a.š. džiovintų laiškinių česnakų;
  • 2 kubelių vištienos sultinio;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 6-8 v.š. aštraus pomidorų padažo;
  • šlakelio karšto vandens;
  • grietinės (nebūtinai))
  1. Visas daržoves supjaustykite vienodo dydžio kubeliais, triušieną - smulkesniais kubeliais.
  2. Į gilesnį kepimo indą dėkite daržoves, triušieną, suberkite išspaustas česnako skilteles, maltą papriką, laiškinius česnakus, vištienos sultinio kubelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sudėkite pomidorų padažą, įpilkite karšto vandens  (maždaug iki pusės kiekio), viską gerai permaišykite.
  3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Kepimo metu keletą kartą permaišykite. Jei truks, įpilkite vandens.
  4. Patiekiant galite uždėti šiek tiek grietinės.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...