2015 m. birželio 8 d., pirmadienis

KRABŲ LAZDELĖS TEŠLOJE

Paužkandžiaujam? :) Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais.

  • 300g krabų lazdelių;
  • 3 kiaušinių;
  • 3 v.š. majonezo;
  • 100 g miltų;
  • 1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
  • žiupsnelio šviežių krapų;
  • druskos;
padažui:
  • 4 v.š. majonezo;
  • 1 v.š. grietinės;
  • 1 išspaustos skiltelės česnako;
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.
  2. Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
  3. Patiekite su padažu.
Skanaus ;)

p.s. neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos blynelius iškepkite.


4 komentarai:

  1. Esu gaminus krabu lazdeles tesloje, bet pagal visai kitoki recepta.Sis ypatingai mane suzavejo teslos purumu ir nuostabiu skoniu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. kodel parasyta, kad i tesla krabus pjaustytus idet? :)) gal krapus turejot omeny ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...