2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

DARŽOVĖMIS ĮDARYTA VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ

Čia vienas iš tų patiekalų, kai valgai ir norisi dar ir dar :) Skonis nustebino gerąja prasme ir tikiu, kad šeimyna už šį patiekalą ne kartą padėkos.


  • 2 vištienos krūtinėlių (svoris buvo - 200g ir 250g); 
  • 0,5 nedidelio raudonojo svogūno;
  • gabalėlio raudonosios paprikos;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 svogūno laiško;
  • 2 riekelių fermentinio sūrio (35g);
  • 1 v.š. graikinio jogurto;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • 6 plonai pjaustytų citrinos riekelių;
  • kelių šakelių šviežio čiobrelio;
  1. Paruoškite įdarą: į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, raudonąją papriką, česnako skiltelę, sūrį, sųpjaustytą svogūno laišką, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite su graikiniu jogurtu.
  2. Vištienos krūtinėlės iš abiejų pusių apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir įpjaukite per visą ilgį, padarydami joje "kišenėlę". 
  3. Pridėkite įdaro ir tvirtai užspauskite. Ant viršaus išdėliokite po tris citrinos riekeles, apibarstykite šviežiu čiobreliu ir kepkite 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. arba tol, kol įsmeigus peilį iš krūtinėlės bėgs skaidrios sultys.
Skanaus ;)


"fitmencook.com"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...