2013 m. balandžio 20 d., šeštadienis

KARŠTI SUMUŠTINIAI SU TUNU

Puikūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams arba svečiams pavaišinti ;)


  •  150g tuno savo sultyse;
  • 1 pomidoro (dėjau 5 vyšninius pomidorus);
  • 2 v.š. smulkiai supjaustyto svogūno;
  • 2-3 v.š. majonezo;
  • 1 ančiuvio (smulkiai supjaustyto);
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • ~90g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • batono riekelių;
1. Nuo tuno nupilkite sultis ir sumaišykite kartu su išvardintais ingridientais. 
2. Dėkite įdaro ant batono riekelės ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol išsilydys sūris ir riekelės gražiai apskrus.
Skanaus ;)



adaptuota pagal "Forelles receptai"

10 komentarų:

  1. Keista, niekad nebandžiau su tunu daryt karštų sumuštinių:) išvis kaip seniai valgiau karštų sumuštinių ką tik supratau, kad pasiilgau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. puiki proga "pasitaisyti" ir pasigaminti karštų ;)

      Panaikinti
  2. Taip atrodo dazniausiai pas mane picos ! Geris <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš pirmą kartą kepiau karštus su tunu ir labai patiko ;) tikrai, kad gėris ;)

      Panaikinti
  3. Pas tave kiek daug sūrio! Hmmm, skanumėlis!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pabandziau ir as issikepti siuos sumustinius :) Tik vietoj sveziu pomidoru,dejau dziovintus. Labai skanu :)gavosi labai skani uztepele. Sekanti syki nekepsiu,o uztepele sudesiu ant mazu salotos lapeliu. Ji man labai skani nekepta. Aciu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Marta :) ir labai smagu, kad pasidalinai savo improvizacijomis, turėsiu ir aš prie progos išbandyti, nes gardžiai skamba :)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...