laaabai senai gamintas troškinys..anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja - taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka.:)
naudojau:
- raugintus kopūstus;
- karšto rūkymo dešreles;
- bulves;
- aštrų pomidorų padažą;
- grietinę;
- druską;
kopūstus pakišam po šalto vandens srove ir nuplauname, taip dingsta dalis rūgšties..kopūstus užpilame vandeniu ir statome puodą ant viryklės..tuo tarpu pjaustome nuskustas bulves ir dešreles..keletą minučių bulves pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėjau į suminkštėjusius kopūstus..kai bulvės buvo link išvirimo pabaigos, sumečiau paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinau pomidorų padažu bei grietine..galite dėti mėgstamų prieskonių, bet man apart druskos čia nieko netrūko..nesigiriant, bet troškinukas gavosi gardus..:) na štai, atėjo metas valgyti..;)
Kiek to vandens pilti?
AtsakytiPanaikintipriklausomai kokios tirštumo norisi troškinio;) vanduo turi apsemti kopūstus..o jei per daug - visada galima nupilti..;)
AtsakytiPanaikintinuostabus troskinys! niekada i raugintu kopustu troskini nededavau grietines, o kai pamaciau, nenurimau, kol nepadariau su grietine.. labai skanu, aciu!
AtsakytiPanaikintismagu girdėti, kad patiko ir labai malonu, kad išbandėte..;)
AtsakytiPanaikintiO jeigu pabandyciau su kiaulienos mesos gabaliukais?
AtsakytiPanaikintibus tikrai skanu ;) tik aš juos apskrudinčiau keptuvėje su prieskoniais ir vėliau dėčiau į troškinį. skanaus ;)
PanaikintiKoks paprastas, visiems prieinamas receptas. Bėgu tuoj pat bandyti. :) Ačiū. :)
AtsakytiPanaikintiĮdėdama šį patiekalą, tikrai nesitikėjua, kad jis sulauks tiek dėmesio ;) Tikiuos, Cacao, gardžiai pavalgėte ;)
PanaikintiSveiki, dbr gaminu šį troškinį, tikrai lengvai pagaminamas, laukiu skanaus rezultato, Ačiū už receptą.
AtsakytiPanaikintiačiū Jums, kad užsukate ir išbandote ;) tai labai pradžiugina.
PanaikintiSkaiciau panasu supreni receptuka tik pomidoru padazo ideti pomidorus jo sultyse bandysim sitaip dekui ;)
AtsakytiPanaikintio kiek laiko reikia troskinti kopustus?
AtsakytiPanaikintiTroškinimas gali užtrukti 1-1,5 val., gali šiek tiek ir trumpiau. Nes daug kas priklauso nuo kopūstų. Todėl ragaukite ir troškinkite iki norimo minkštumo.
Panaikinti