prisimenu, kad vaikystėje pietums itin dažnai garuodavo sriubytė..:) o kaip dabar? pirmenybė - antram patiekalui, o šilto skysčio dubenėlis sakyčiau nustumiamas netgi į trečią planą..;)
naudojau:
- šv.bulves;
- morkas;
- kopūstą;
- žirnelius;
- šoninę, svogūną;
- prieskonius, grietinę;
viskas elementaru..:) pjaustom daržoves, verdam..pakepinam šoninę su svogūnu ir tarkuota morka..galiausiai pagardinam prieskoniais ir užbaliname grietine..skrandis jums už tai tikrai bus dėkingas..;)
Sveika - nesu tikra, kuriam mieste gyveni, ebt noriu pakviesti į maisto tinklaraštininkų pikniką. Liepos 24dieną 14:15 prie Kauno katedros tinkamės. Visa info paskutiniam mano įraše, tlf jei reikėtų tiksliau 682 41 772 :)
AtsakytiPanaikinti