Orkaitėje paruošti patiekalai yra mano patyyyyys mėgstamiausi :) Ir jei nuolat kartojat, kad neturite laiko gaminti - tai štai jums puiki išeitis. Sudedate viską į kepimo indą ir pašaunate kepti- tiek to ir darbo ;)))
2-4 porcijoms:
- 250 g "Lapino puotos" triušienos mėsos (troškinti, kepti);
- 1 a.š. džiovintų maltų česnakų;
- 1 a.š. maltos kalendros;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- šlakelio aliejaus;
- gabalėlio poro;
- 10 vnt. vyšninių pomidorų;
- 100 - 150 g pievagrybių;
- saujelės juodųjų alyvuogių be kauliukų;
- ~ 20 g tarkuoto kietojo sūrio;
- Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, suberkite česnaką, kalendrą, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį aliejaus, suberkite pusžiedžiais pjaustytą porą ir viską gerai išmaišykite.
- Į kepimo indą sudėkite triušieną, ant viršaus išdėliokite išilgai perpjautus pomidorus, per pusę - pievagrybius, sudėkite alyvuoges, užberkite sūrio.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~30 min.
- Patiekite su mėgstamu garnyru: virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais ar kitomis mėgstamomis kruopomis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą