2020 m. vasario 7 d., penktadienis

ORKAITĖJE KEPTA TRIUŠIENOS MĖSYTĖ SU DARŽOVĖMIS

Orkaitėje paruošti patiekalai yra mano patyyyyys mėgstamiausi :) Ir jei nuolat kartojat, kad neturite laiko gaminti - tai štai jums puiki išeitis. Sudedate viską į kepimo indą ir pašaunate kepti- tiek to ir darbo ;)))


2-4 porcijoms:
  • 250 g "Lapino puotos" triušienos mėsos (troškinti, kepti);
  • 1 a.š. džiovintų maltų česnakų;
  • 1 a.š. maltos kalendros;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • šlakelio aliejaus;
  • gabalėlio poro;
  • 10 vnt. vyšninių pomidorų;
  • 100 - 150 g pievagrybių;
  • saujelės juodųjų alyvuogių be kauliukų;
  • ~ 20 g tarkuoto kietojo sūrio;
  1. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, suberkite česnaką, kalendrą, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį aliejaus, suberkite pusžiedžiais pjaustytą porą ir viską gerai išmaišykite.
  2. Į kepimo indą sudėkite triušieną, ant viršaus išdėliokite išilgai perpjautus pomidorus, per pusę - pievagrybius, sudėkite alyvuoges, užberkite sūrio.
  3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~30 min.
  4. Patiekite su mėgstamu garnyru: virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais ar kitomis mėgstamomis kruopomis.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...