2013 m. lapkričio 27 d., trečiadienis

KEPTAS SŪRIS SU POMIDORAIS

Skanus ir paprastai pagaminamas sūris. Varškės sūris šiam patiekalui netiks, todėl naudokite tik saldaus pieno sūrį, nes jis nesilydo ir gražiai iškepa.


  • 1 nedidelio saldaus pieno sūrio;
  • 4 česnako skiltelių;
  • pusės šaukštelio dž.čiobrelių;
  • pusės šaukštelio dž.raudonėlių;
  • pusės šaukštelio druskos;
  • ant šaukštelio galiuko aštrių čili miltelių;
  • juodųjų pipirų;
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 4 vidutinio dydžio pomidorų (naudojau vyšninius);
1. Sūrį perpjaukite išilgai į dvi lygias dalis.
2. Sumaišykite išvardintus prieskonius ir įtrinkite sūrio puseles. Palikite marinuotis apie 1 valandą.
3. Į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi dėkite sūrio puseles. Ant jų viršaus išdėliokite riekėlėmis pjaustytus pomidorus. Viršų pabarstykite druska, raudonėliais ir juodaisiais pipirais.
4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol pomidorai ir sūris pilnai apkeps. Patiekite su šviežiomis pomidorų salotomis.
Skanaus ;)


receptas iš "www.sezoninevirtuve.lt"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...