2013 m. lapkričio 26 d., antradienis

KIAUŠINIŲ "KEKSIUKAI"

"Keksiukai" labai sotūs, todėl tai patiekalas tinkantis ir vėlyviems pusryčiams ir vakarienei. Daržoves galite keisti savo mėgstamomis ir taip kas kartą jie gausis skirtingo skonio ;)

12 keksiukų:

  • 12 kiaulienos šoninės juostelių;
  • 7 kiaušinių;
  • 2 v.š. grietinės;
  • 200g rudųjų pievagrybių;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • šv. česnako laiškų ir čiobrelių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite keptuvėje. Pagardinkite šv.čiobreliais, druska ir juodaisiais pipirais.
2. Papriką supjaustykite smulkiais kubeliais.
3. Kiaušinius išplakite su grietine, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, suberkite smulkiai supjaustytus česnako laiškus.
4. Keksiukų formeles išklokite šoninės juostelėmis, dėkite keptus pievagrybius, papriką ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
5. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min., kol gražiai apskrus ir bus iškepę.
Skanaus ;)

    idėja pasiskolinta iš užsienietiškos kulinarinės laidos

    2 komentarai:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...