2014 m. birželio 14 d., šeštadienis

SKREBUČIAI SU RŪKYTAIS KALMARAIS

Didžiuosiuose prekybos centruose karts nuo karto nusiperku rūkytų kalmarų - jų rasite sveriamų žuvies skyriuje arba pakuotėse. Skanu valgyti ir vienus, bet panaudoti galite ir kaip užtepėlę, skirtą užkandžiams ant skrebučių.

  • 100g rūkytų kalmarų;
  • 2 virtų kiaušinių;
  • 1 pomidoro;
  • žiupsnelio pjaustytų svogūno laiškų;
  • 2v.š. majonezo;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • skrudintų batono riekelių;
1. Iš pomidorų išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
2. Į dubenį sudėkite pomidorus, kubeliais pjaustytus kiaušinius, kalmarus. Suberkite svogūno laiškus, dėkite majonezo, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Patiekite ant skrudinto batono skrebučio.
Skanaus ;)


adaptuota pagal "gurmanosiela.blogspot.com"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...