2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

KEPTA VIŠTIENA GARSTYČIŲ MARINATE

Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus ir vištiena gaunasi pikantiško skonio ;)


  • 2 vištienos ketvirčių;
  • 2 v.š. dijona garstyčių;
  • 2 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
  • 1 v.š. medaus;
  • 2 v.š aliejaus;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 čili pipiro;
  • druskos,juodųjų pipirų;
1. Išspauskite česnaką, supjaustykite griežinėliais čili pipirą, sudėkite garstyčias, medų, aliejų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. 
2. Vištieną sudėkite į krepšelį, supilkite marinatą, paskirstykite tolygiai ir palikite marinuotis keletą valandų arba geriausiai per naktį.
3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40min., arba kol vištiena iškeps ir gražiai apskrus.
Skanaus ;)


adaptuota pagal "www.marthastewart.com" ir "aguonele.blogspot.com"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...